Overige dienstverlening:

Uiteraard begeleiden wij u graag met alle overige diensten met betrekking tot im- en export. Wij werken hierbij samen met diverse gespecialiseerde bedrijven.

Denk hierbij aan:

Ombouw van grijs naar geel kenteken

Rest BPM afdracht bij ombouw van grijs naar geel kenteken met een taxatierapport, is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons kantoor, voordat u het voertuig gaat ombouwen.

5-daags kenteken

Door middel van een paar eenvoudige stappen, kunt u een 5-daags kenteken bestellen. Hiermee kunt u verzekerd door de Europese Unie reizen. APK-keuring is geen voorwaarde voor deze aanvraag.

ZOLL kenteken

Dit kenteken kunt u aanvragen voor iedere auto afkomstig uit de Europese Unie met een geldigheidsduur van één maand tot maximaal één jaar. Het ZOLL kenteken is een officieel kenteken dat in samenwerking met de bevoegde autoriteit in Duitsland wordt afgegeven.

Importeren vanuit Amerika/Canada

Wanneer u een voertuig vanuit Amerika gaat importeren, krijgt u te maken met afwijkende regelgeving. Denk aan type goedkeuring, emissie eisen en nieuwprijs berekeningen. Uiteraard zijn wij ook hierbij uw partner.

Full Import Service

Full Import Service houdt in dat wij u alles uit handen nemen van A tot Z. Het begint dus bij de zoektocht en eindigt bij de aflevering. U hoeft dus enkel de deur uit om de auto bij ons op de vestiging op te halen.

© Voertuig Taxaties